جدیدترین اخبار :
  • تأکید سازمان منطقه آزاد چابهار بر حمایت از هنر و سینمای بومی؛ تجلیل از پیشکسوتان و فعالان عرصه فیلم و سینما
  • کریدور راهبردی چابهار–میلک؛ دروازه اتصال اقیانوس هند به افغانستان و آسیای مرکزی و ضرورت تسریع در تکمیل شبکه ریلی شرق کشور
  • شرکت سرمایه‌گذاری، توسعه تجارت و صیدصنعتی در مسیر حمایت از جامعه صیادی و تأمین پایدار محصولات آبزی مورد نیاز بازار
  • معرفی برگزیدگان مسابقه ملی طراحی و معماری باغ تیس
  • تکمیل اتصال ریلی راهبردی ایران در مسیر تجارت منطقه‌ای؛ چابهار در کانون کریدور شمال–جنوب

رئیس جمهور: از اولویت‌های دولت ارتباط با همسایگان و گسترش روابط با این کشورها است

اقتصادی | تاریخ خبر : 3/07/25 | تعداد بازید :1092

دکتر پزشکیان رئیس‌جمهوری در بیان جزئیاتی از دیدار هفتگی خود با مقام معظم رهبری گفت:‌ موضوعی که از اولویت‌های دولت است و رهبری انقلاب هم تایید کردند و راهنمایی‌های لازم را نیز ارائه دادند و در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت، ارتباط با همسایگان و گسترش روابط از جمله در بخش راه‌های ترانزیتی، شبکه گازی، شبکه ریلی و افزایش تجارت برق و امثال آن با این کشورها بود.

پزشکیان تاکید کرد: همچنین گسترش همکاری‌ها با چین، روسیه، آذربایجان، ارمنستان، ترکیه، ترکمنستان، پاکستان و افغانستان و کشورهایی که تمایل به همکاری راهبردی با جمهوری اسلامی ایران دارند از مسائلی است که مدنظر دولت قرار دارد.

رئیس‌جمهوری گفت: دولت برنامه‌های خوبی را برای گسترش روابط با همسایگان و کشورهای دیگر طراحی کرده است و رهبری انقلاب تأکید داشتند این برنامه‌ها هرچه سریعتر عملیاتی و اجرایی شوند. اگر این توافق‌ها اجرایی شوند بخش زیادی از فشار تحریم‌ها که بر دوش مردم است، کاسته خواهد شد.

وی افزود: همکاری‌های ما فقط به چند کشور همسایه و برخی کشورهای دیگر منحصر نیست و ما مشغول گفت‌وگو با کشورهای مختلف دنیا براساس سه اصل عزت، حکمت و مصلحت هستیم. تصور من این است که درصورت اجرایی شدن توافق‌ها و پیمان‌ها، قدم‌های بزرگی برداشته خواهد شد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل