جدیدترین اخبار :
  • چابهار، نقطه اتصال ایران به جهان: رونق تولید و صادرات در ایران اکسپو ۲۰۲۵
  • بررسی چالش‌ها و فرصت‌های مناطق آزاد در دیدار دبیر شورایعالی با رئیس سازمان بازرسی کل کشور
  • ایران چهارراه ارتباطی شرق به غرب و شمال به جنوب است، این بستر می‌تواند آینده‌ای همراه با صلح و امنیت رقم بزند
  • بگذارید مناطق آزاد به معنای واقعی آزاد باشند
  • اجرای پروژه‌های کلان در منطقه آزاد چابهار؛ از راه‌آهن تا بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی

رئیس جمهور: از اولویت‌های دولت ارتباط با همسایگان و گسترش روابط با این کشورها است

اقتصادی | تاریخ خبر : 3/07/25 | تعداد بازید :579

دکتر پزشکیان رئیس‌جمهوری در بیان جزئیاتی از دیدار هفتگی خود با مقام معظم رهبری گفت:‌ موضوعی که از اولویت‌های دولت است و رهبری انقلاب هم تایید کردند و راهنمایی‌های لازم را نیز ارائه دادند و در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت، ارتباط با همسایگان و گسترش روابط از جمله در بخش راه‌های ترانزیتی، شبکه گازی، شبکه ریلی و افزایش تجارت برق و امثال آن با این کشورها بود.

پزشکیان تاکید کرد: همچنین گسترش همکاری‌ها با چین، روسیه، آذربایجان، ارمنستان، ترکیه، ترکمنستان، پاکستان و افغانستان و کشورهایی که تمایل به همکاری راهبردی با جمهوری اسلامی ایران دارند از مسائلی است که مدنظر دولت قرار دارد.

رئیس‌جمهوری گفت: دولت برنامه‌های خوبی را برای گسترش روابط با همسایگان و کشورهای دیگر طراحی کرده است و رهبری انقلاب تأکید داشتند این برنامه‌ها هرچه سریعتر عملیاتی و اجرایی شوند. اگر این توافق‌ها اجرایی شوند بخش زیادی از فشار تحریم‌ها که بر دوش مردم است، کاسته خواهد شد.

وی افزود: همکاری‌های ما فقط به چند کشور همسایه و برخی کشورهای دیگر منحصر نیست و ما مشغول گفت‌وگو با کشورهای مختلف دنیا براساس سه اصل عزت، حکمت و مصلحت هستیم. تصور من این است که درصورت اجرایی شدن توافق‌ها و پیمان‌ها، قدم‌های بزرگی برداشته خواهد شد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل